Ön- és szakmaismeret. Hasznos információk (nem csak) pályakezdők részére!

Tájoló Műhely

Tájoló Műhely

Libikóka az élet! Élvezed?

Up and Down ...

2016. május 02. - Edina Krasznainé Balogh

Kedves Olvasóm!

Hol jobban érzed magad, hol rosszabbul. Nincs megállás, a mókuskerék forog tovább. Hajtasz, megfelelsz - szinte már mindenkinek, és az a rengeteg elvárás. Nem adod fel, hiszen nem adhatod fel. Nem akarsz gyengének látszani. Nem teheted – mert, mit fognak rólad gondolni az emberek (családtagok, barátok, munkatársak, ismerősök, az utca embere). Szorongsz, egyre sűrűbben. Tele vagy kétellyel, félelemmel. Nem látod a kivezető út kezdetét… lehet, hogy azt gondolod, ilyen nincs is. Belefáradtál, feladod…

… pedig vannak álmaid, vannak vágyaid, kívánságaid, céljaid – csak saját magadnak sem mered bevallani. Hogyan is tehetnéd? Nem engedheted meg magadnak. Nem bízol magadban.

Vajon milyen érzés lenne megtenni, elengedni a félelmeidet? Átélni mind azt, amit szeretnél, amire már oly régóta sóvárogsz? Nem, már el is hessegeted magadtól ezt a mámorító érzést, e röpke gondolatot.

Vágysz arra, hogy béke, nyugalom, megértés legyen otthonodban. Élményekkel gazdagított közös hétvégéid legyenek családoddal. Barátaiddal kiadós beszélgetések várnak már rád, mióta is? Utaznál, kikapcsolódnál a legszívesebben. Relax, akár csak egy órára is. Csend. Könnyűnek szeretnéd érezni magad, kiegyensúlyozottnak.

Ne mindig csak a munkáról (tárgyalások, betegellátás, megbeszélések, prezentációk, rengeteg válaszra váró email, munkatársakkal való kapcsolat kialakítása és fenntartása, telefonhívások, siker, főnök, elismerés, határidők, irányítás, alkalmazkodás, korán kelés, rohanás, képmutatás… stb.) szóljon életed.

Mit gondolsz most? Mit érzel most?

Tennél azért, hogy megvalósítsd álmaidat, céljaidat?
Változtatnál hozzáállásodon?

Ha Te változol, Minden változik!

„A célok segítenek, hogy azokra az életterületekre fókuszálj mind a magán, mind a szakmai életedben, amelyek fontosak és értelemmel teltek számodra. Így elkerülheted, hogy azt tegyed, olyanná válj, és azt érd el, amit mások szeretnének, és nem te.” (Catherine Pulsifier)

Tűzd ki célodat. Tudatosan változtass hozzáállásodon. Engedd el régi szokásaidat, berögződéseidet. Ne feledd, az idő múlik, peregnek a homokszemek életed időgépében.

Élvezd az életed!

Felmerülő kérdéseiddel keress bátran. Kérdezz most!

Seamless Integration - Coaching & HR Consulting - Krasznainé Balogh Edina fényképe.

A bejegyzés trackback címe:

https://tajolo.blog.hu/api/trackback/id/tr268679590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása