Ön- és szakmaismeret. Hasznos információk (nem csak) pályakezdők részére!

Tájoló Műhely

Tájoló Műhely

Pályaválasztás előtt...

2013. november 11. - Edina Krasznainé Balogh

Sziasztok!

Rohan az idő, a világ és benne az emberek, ugye-ugye ilyen ez a NAGYBETŰS ÉLET... régen írtam én is utolsó bejegyzésemet. :(

Találtam egy nagyon találó idézetet, amit most szeretnék megosztani Veletek!

“Nemcsak azért vagyunk manapság kimerültek, mert sokat robotolunk, hanem mert olyasmit csinálunk, amit nem szeretünk, és olyan légkörben élünk, amelyben nincs szeretet. Ha valamit szeretettel teszünk, észre sem vesszük, milyen teljesítményre vagyunk képesek. A szeretet mérhetetlenül sok energiát ad. Fáradhatatlanná teszi az embert, feltölti erővel.” (Müller Péter)

Nem szeretnék filozofálni (sosem tanultam, nem kontárkodom.. :) ), de ebben az idézetben minden benne van, tömören, velősen!

Pályaválasztás előtt ne csak szüleitek elvárásainak igyekezzetek megfelelni, és kedves szülők FIGYELEM, ezért ne dorgáljátok meg gyermekeiteket. Irányt kell mutatni számukra azon a területen, ahol,  amiben a legerősebbnek látjuk gyermekeinket, amiben megtudják valósítani önmagukat !!!

pályaválasztás.jpg

  • Jó tanács!

Pályaválasztási Teszt kitöltése KÖTELEZŐ !!!  :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tajolo.blog.hu/api/trackback/id/tr995547446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása