Ön- és szakmaismeret. Hasznos információk (nem csak) pályakezdők részére!

Tájoló Műhely

Tájoló Műhely

Olyan nincs, hogy rossz kérdés!

Kérdezz bátran és okosan!!!

2013. november 29. - Edina Krasznainé Balogh

Sziasztok!

Életem egyik olyan ritka pillanatában, amikor TV műsort néztem hallottam először (sajnos csak ekkor először) Allan Pease-ről, akit mindenképpen szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ha már hallottatok róla szerencsések vagytok, én sajnos csak mostanság ismerkedtem meg a könyveivel (amiket azóta "falok is ám rendesen")!! :) Számára ez egy ingyen reklám, de számunkra - véleményem szerint - egy igazán nagyszerű lehetőség, ahhoz, hogy megismerjük a környezetünkben élő embereket, gesztusaikat, reakcióikat, viselkedésüket, döntéseiket, és nem utolsó sorban könyvei elolvasásával gyarapítsuk saját ismereteinket!!!

Néhány mondatot írnék csak róla, hiszen a "neten" bőven találhattok róla információt!!!

Ami a lényeg:

  • ausztrál magatartás-kutató a testbeszéd és a párkapcsolatok első számú sikerszerzője.
  • Feleségével, Barbara Pease-zel együtt eddig 15 könyvet írtak, melyek több mint 100 országban, 51 nyelven, 25 millió példányban keltek el.

Világszerte rendszeresen tartanak előadásokat, Magyarországon is többször jártak már. Programjaikat a gazdasági, valamint a politikai élet minden területén alkalmazzák.

Magyarul olvasható sikerkönyveik közül néhány:

Testbeszéd: Gondolatolvasás gesztusokból
Szó-beszéd: A társalgás művészete
A testbeszéd enciklopédiája
Miért hazudik a férfi? Miért sír a nő?
Illünk egymáshoz?
A férfinak szex kell, a nőnek szerelem
Karácsonyi fegyverszünet

A Kérdezni tudni kell! című könyvében Allan Pease megtanít rá, miként lehet szert tenni egész életre szóló, kimagasló jövedelemre, elismerésre és sikerre; annak a lélektanára, hogyan kommunikálj, ha célt akarsz elérni az üzleti életben.

  • Jó tanács!

    „Ne feledd: Az első benyomásra nincs második lehetőség!”

Hasznos olvasást kívánok Nektek!

A bejegyzés trackback címe:

https://tajolo.blog.hu/api/trackback/id/tr875667746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása