Ön- és szakmaismeret. Hasznos információk (nem csak) pályakezdők részére!

Tájoló Műhely

Tájoló Műhely

OM - Okos Megoldás: számláink befizetése

2014. november 11. - Edina Krasznainé Balogh

Sziasztok!

Néhány praktikus ötletet szeretnék röviden megosztani veletek, Kedves (nem csak) pályakezdő Olvasóim, melyekkel nem utolsó sorban pénzt-időt takaríthattok meg!

Csoportos beszedés (mely nem összekeverendő az átutalással!!!), valószínűleg sokan ismeritek, ha mégsem dióhéjban összefoglalom, hogy miről is van szó:

TE adsz egy megbízást pénzintézetednek, ahhoz hogy pl. a gázdíjadat a szolgáltató leemelhesse folyószámládról. Ez a megoldás számodra nem jár plusz (banki) kiadással.

Érdemes limitet adni ezekhez a megbízásokhoz, hiszen a "technika ördög" sem alszik...

E- számla

Egyre több szolgáltatónál lehetőségünk van e-számlát, az az elektronikus számlát kérni, mely adott cégeknél még kedvezményekkel is járhat, a környezettudatosságról már nem is beszélve!

Védjük a fákat és szekrényeink terhelhetőségét is. :)

Internet Bank(ing)

Szintén hasznos, ha otthonról elérhetővé válik mindenki számára folyószámlájának megtekintése, illetve egyszerűbb bank műveletek kivitelezése (megbízások kezelése (Forint, deviza), számlatörténet megtekintése, stb.) - nincs sorban állás, nincs stressz, több időnk marad más egyéb jellegű elfoglaltságunkra.

Tényleg csak nagy vonalakban írtam ezen Okos Megoldási formákról. Számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, aknázzunk ki mindent, amit csak lehet!

 

  • Jó Tanács!

Érdemes utána járni, hiszen sok kicsi megtakarítás, sokra megy,
nem is hinnénk, hogy mennyire sokra!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tajolo.blog.hu/api/trackback/id/tr526887171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása